sandro.sacchetti@dada.it
® Tutte le immagini sono utilizzabili esclusivamente a scopo didattico, previa intesa con l'autore.

"A quarant'anni ho cominciato a comprendere le mie sensazioni, a sapere cosa stavo guardando, ma soltanto vagamente. A cinquant'anni ho formulato l'idea di unità, ma senza essere capace di rappresentarla. Adesso, a sessanta, comincio a capire come rappresentarla." Camille Pissarro 1890.

sabato 2 marzo 2019

Airone rosso...scontornato

Acrilico su legno verniciato, tagliato con laser
 Nell'illustrazione naturalistica capita che ti venga commissionato un soggetto da disegnare su carta bianca in modo che, privo di fondo, possa essere facilmente inserito in una pubblicazione, libro, depliant, poster o pannello didattico che sia. Mi è capitato di dipingere questo airone rosso in formato naturale (1:1) tre volte, per contesti museali o didattici e per la semplice affissione in casa.
Un modo per avere uno scontornato senza fondale o cornice pronto per l'uso.
Ripetere una pittura di questo tipo può sembrare noioso, e invece è divertente e rapresenta una sfida: realismo e semplificazione, si evolvono nella ripetizione del disegno, delle linee e dei colori, ma rimangono punti fermi, elementi portanti di un filo conduttore che si sussegue conservandosi nelle varie stesure. Ma non mettiamoli a confronto, non saranno mai uguali!


1 commento:

 1. Goede vrienden, mijn naam is Laura, uit Lund-Zweden, ik ben een arts van beroep, 45 jaar oud. Lees mijn waarheidsgetrouwe getuigenis zorgvuldig door, ik heb de positieve intentie dat deze informatie iemand die dit artikel leest zal helpen om gebroken huwelijk terug te herstellen en verloren liefdesrelaties binnen 2 dagen te herstellen. Nadat hij jarenlang in relatie met Antonio was geweest, brak hij het uit, ik deed alles om hem terug te krijgen om van me te houden, maar alles wat ik deed was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik heb hem alles gevraagd, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn collega op mijn werkvriendin en ze stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een liefdes spelling rock die me zou kunnen helpen om het terug te spellen, maar ik ben het type persoon dat nooit dacht dat liefde spreuk deel bestond of werk, ik had geen keus dan om het te proberen, ik mailde het spellingkanaal en hij vertelde me dat het geen probleem was dat alles goed zal komen voor drie dagen, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zal komen, hij gooide het spellinggedeelte van Love in de lucht en verrassend genoeg was het de tweede dag rond 6.00 uur. Mijn ex-liefdespartner belde me op mijn mobiele telefoon, ik was zo verrast dat ik het telefoongesprek beantwoordde en het enige wat hij zei was dat het hem speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield . Ik was zo blij en ging naar hem toe. Zo begonnen we weer gelukkig samen te leven als man en vrouw. Sindsdien heb ik beloofd dat iemand die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo'n persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige liefdesprobeerder genaamd Dr.Oduduwa die me hielp liefde en vertrouwen in liefde terug te herstellen mijn huwelijk. e-mail: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Ik raad ten zeerste degenen die wanhopig en vastbesloten zijn om terug te gaan naar de ex-liefdespartner of ware liefde te vinden, vandaag nog contact op met Oduduwa voor een spoedoplossing. je kunt hem e-mailen als je hulp nodig hebt in je relatie of een ander geval als volgt: ..
  1) liefdes spell gedeelte om spellen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke erectie en langdurige seks
  8.) Magische spreuk gepromoot in je jobkantoor
  9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwen vrucht van de baarmoeder)
  Neem contact op met deze geweldige man, Dr.Oduduwa als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing via (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  RispondiElimina